Όταν η προσφορά γίνεται πράξη από τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Κρήτης και Δωδεκανήσων (ΣΥΦΑΚ.ΣΥΝ.ΠΕ)

23 Ιανουαρίου 2023

Ευχαριστούμε θερμά τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Κρήτης και Δωδεκανήσων (ΣΥΦΑΚ.ΣΥΝ.ΠΕ) για τη σταθερή υποστήριξη τους αλλά και για την εμπιστοσύνη τους στο έργο και τις δράσεις μας.


Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε για όλες τις δράσεις και τις δωρεές που πραγματοποιήθηκαν το 2022:

  • Συμμετοχή στο 9ο Συνέδριο «Το Φαρμακείο στην υγεία, ομορφιά και ευεξία» με δράσεις Προληπτικής Ιατρικής και Αιμοδοσίας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
  • Δωρεά παραφαρμακευτικών σκευασμάτων για τα παιδιά που στηρίζονται ολιστικά από τον Οργανισμό.
  • Αγορά ειδών από το e-shop του Οργανισμού για τα εταιρικά δώρα της εταιρίας συμβάλλοντας και με αυτόν τον τρόπο στην ενίσχυση του έργου μας.

Όλα αυτά τα χρόνια η συνεργασία και η υποστήριξη της ΣΥΦΑΚ.ΣΥΝ.ΠΕ μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε να παλεύουμε για κάθε παιδί που έχει ανάγκη, για κάθε παιδί που χρειάζεται βοήθεια και υποστήριξη τόσο στην Κρήτη, όσο και γενικότερα σε όλη την Ελλάδα.


Το ανθρώπινο δυναμικό του ΣΥΦΑΚ.ΣΥΝ.ΠΕ που λειτουργεί με ενσυναίσθηση και εταιρική κοινωνική ευθύνη, νοιάζεται για κάθε παιδί που έχει ανάγκη και παράλληλα στηρίζει και έναν Οργανισμό, όπως το «Χαμόγελο», που λειτουργεί με στόχο την ολιστική πλαισίωση του παιδιού και της οικογένειας του.