Ο Διονύσης και ο Φοίβος συναντούν την άνοιξη και τα παιδιά στο Smart Park.

24 Απριλίου 2019

Ο Διονύσης και ο Φοίβος

συναντούν την άνοιξη και τα παιδιά

στο Smart Park.

Φέτος υποδεχόμαστε την άνοιξη με δύο συναυλίες / παραστάσεις αγαπημένων καλλιτεχνών και με σκοπό να ενισχύσουμε για 6η συνεχή χρονιά τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο Φοίβος Δεληβοριάς το Σάββατο στις 4 Μαΐου (ώρα έναρξης: 18:00) και ο Διονύσης Σαββόπουλος την Κυριακή 5 Μαΐου (ώρα έναρξης: 18:00), στο υπαίθριο Smart Theater του εμπορικού Πάρκου Smart Park.

Παραμένοντας συνεπείς στο κοινωνικό μας έργο, επιλέξαμε να κρατήσουμε το εισιτήριο των συναυλιών/παραστάσεων πολύ χαμηλά, στα 4 ευρώ και, κυρίως, να προσφέρουμε όλα τα έσοδα από τις δύο συναυλίες για την ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Και φέτος, η άνοιξη στο Smart Park υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία σε όλη την οικογένεια. Απολαύστε την βόλτα σας στην εξοχή και στο καταπράσινο πάρκο…μετά μουσικής!

Πρόγραμμα    Συναυλιών

Σάββατο 4/5 – 18:00

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στην παιδική μουσική παράσταση

«Πες μου το όνομά σου»

Από την Μικρή Άρκτο

«Eδώ είμαστε! Ουρανοκατέβατοι και απροσδόκητοι αλλά -ελπίζουμε- ευπρόσδεκτοι. Με τα ανακατεμένα μας μαλλιά, με το Ελεφαντάκι μας, την αδερφή μας την Μυρτώ Δεληβοριά, τη Τζέλα, τη Λέλα, τον Κόρνα, την πόλη μας και τα περίεργα ονόματά μας. Και θέλουμε να μάθουμε ένα-ένα τα δικά σας» λέει ο ίδιος ο Φοίβος.

Ο Φοίβος, η Νεφέλη Φασούλη μαζί με τον πολυοργανίστα Γιώργο Κατσάνο, αλλά κυρίως τα τραγούδια τους τα παιδικά και τις παράξενες ιστορίες τους, ξεκινούν ένα ταξίδι γνωριμίας με τους μικρούς και μεγάλους φίλους τους.

Ερμηνεύει ο Φοίβος Δεληβοριάς 
Συμμετέχει η Νεφέλη Φασούλη 
Μαζί τους ο πολυοργανίστας Γιώργος Κατσάνος

 

Διάρκεια 60 λεπτά, Για παιδιά από 4 έως 10 ετών, Είσοδος 4 ευρώ

 

Κυριακή 5/4 – 18:00

Ο Διονύσης Σαββόπουλος σε μια συναυλία

με τραγούδια και παραμύθια!

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός μας, έρχεται να μας πει γιατί ο Μίδας έβγαλε αυτιά γαιδάρου και γιατί ήταν τόσο περήφανος ο κυρ Κότσυφας. Έρχεται ακόμη για να μας τραγουδήσει ότι δεν ξέρει τι να παίξει στα παιδιά, ότι ονειρεύεται σαν τον  Καραγκιόζη και πώς  κάνει  κι- κι- ρι –κι- κί  το κοκοράκι. Αυτά και πολλά άλλα για μικρούς και μεγάλους. 

Ερμηνεύει ο Διονύσης Σαββόπουλος με τους μουσικούς του.

Διάρκεια: 60 λεπτά

Για παιδιά από 4 έως 94 ετών

Είσοδος 4 ευρώ

 

Για να κλείσετε την θέση σας παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω link https://forms.gle/xnpF516evUHoRivs6

 

Εμπορικό Πάρκο «Smart Park»  στα Σπάτα, δίπλα στο Εκπτωτικό Χωριό.

Αττική Όδος: Έξοδος 16Ρ (προς Ραφήνα)-Έξοδος 18 (προς Σπάτα).

Πληρ. 210 6635 982

www.smartpark.com.gr