Νέα κάρτα «bleep Χαμόγελο Visa» από την Alpha Bank και «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

19 Δεκεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 19 Δεκεμβρίου 2019

 

Νέα κάρτα «bleep Χαμόγελο Visa» από την Alpha Bank και «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

 

Ένα νέο προϊόν καινοτομίας και κοινωνικής συνεισφοράς, την προπληρωμένη κάρτα «bleep Χαμόγελο Visa» δημιούργησε η Alpha Bank, στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Η κάρτα «bleep Χαμόγελο Visa» έρχεται να συμπληρώσει την κυκλοφορία της κάρτας bleep από την Alpha Bank, την πρώτη προπληρωμένη κάρτα στην ελληνική αγορά, την οποία ο Πελάτης μπορεί να φορτίζει και να διαχειρίζεται αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής bleep app, ενώ η έκδοσή της πραγματοποιείται μέσα σε μόλις 5 λεπτά, χωρίς να απαιτείται επίσκεψη σε Κατάστημα.

 

Η νέα προπληρωμένη επαναφορτιζόμενη κάρτα «bleep Χαμόγελο Visa» βελτιώνει την εμπειρία του Πελάτη στον τομέα των πληρωμών, παρέχει απόλυτη ασφάλεια και ευκολία στις καθημερινές συναλλαγές του κατόχου, ενώ παράλληλα αποτελεί μέσο κοινωνικής προσφοράς. Συγκεκριμένα, το 50% της ετήσιας συνδρομής της κάρτας διατίθεται στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Επιπρόσθετα, με κάθε αγορά που πραγματοποιείται σε φυσικά ή ηλεκτρονικά καταστήματα, ο κάτοχος της κάρτας προσφέρει το ποσό των 0,05€ και  η Alpha Bank το διπλασιάζει.  

 

Η «bleep Χαμόγελο Visa» απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές που χρησιμοποιούν κάρτες για τις αγορές τους ανεξάρτητα από την τράπεζα με την οποία συνεργάζονται. Η νέα κάρτα εκδίδεται επίσης εύκολα και γρήγορα μέσω της εφαρμογής bleep app και αποστέλλεται σε φυσική μορφή ταχυδρομικά στους κατόχους για την πραγματοποίηση των αγορών τους και σε φυσικά καταστήματα.


Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στις ιστοσελίδες της Τράπεζας www.alpha.gr και www.bleep.gr.