Μια όμορφη δημιουργία και ένα συγκινητικό γράμμα από τους μικρούς μας φίλους που σκόρπισε Χαμόγελα!

12 Αυγούστου 2020

«Το Χαμόγελο είναι ζωή. Σας ευχόμαστε να το χαρίζετε απλόχερα» είναι τα συγκινητικά λόγια του πίνακα που δημιούργησαν και μας έστειλαν μαζί με ένα τρυφερό γράμμα οι μικροί μας φίλοι από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Πτολεμαΐδας «Το Δέντρο της Γνώσης».


Τους μικρούς μας φίλους είχαμε την ευκαιρία να υποδεχτούμε στην Κινητή Ιατρική Μονάδα «Ιπποκράτης» που επισκέφθηκε από τις 20 έως τις 24 Ιουλίου τον Δήμο Εορδαίας για να πραγματοποιήσει δωρεάν προληπτικό ιατρικό έλεγχο στα παιδιά της περιοχής.


Η υπέροχη δημιουργία των παιδιών στολίζει ήδη το Πολυϊατρείο του Οργανισμού μας στο κέντρο της Αθήνας και αποτελεί για όλους μας μια γλυκιά υπενθύμιση ότι το «Χαμόγελο» που ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια από ένα 10χρονο παιδί, τον Ανδρέα, ανήκει σε όλα τα παιδιά!


Παρακάτω η επιστολή που θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας. Η πιο γλυκιά, ουσιαστική επιβράβευση των προσπαθειών μας να προσφέρουμε Χαμόγελα Ζωής σε κάθε παιδί και την οικογένεια του που βρίσκεται σε ανάγκη.


Αγαπητέ κύριε Γιαννόπουλε,


Ευχαριστούμε θερμά στο πρόσωπό σας, τους υπευθύνους της Κινητής Μονάδας «Ιπποκράτης» που μας δέχθηκαν με τόση χαρά και μας ενημέρωσαν για τις δράσεις τους.


Ως ένα μικρό δείγμα αγάπης σας στέλνουμε έναν πίνακα που φτιάξαμε  με πολλή αγάπη προς όλους εσάς που βοηθάτε τα παιδιά! Θέλουμε να κοσμεί ένα πολυϊατρείο και να σας θυμίζει το πόσο σημαντικό είναι αυτό για τα παιδιά.


Υγ. Δυστυχώς δεν προλάβαμε να το παραδώσουμε αυτοπροσώπως. Το αφήνουμε όμως στα καλυτέρα χέρια για να φτάσει στον προορισμό του.

 

Σας ευχαριστούμε για όλα!


Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε για μας!


Με πολλή αγάπη,
Τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π.
«Το Δέντρο της Γνώσης» της Πτολεμαΐδας.

 

Εμείς υποσχόμαστε στους μικρούς μας φίλους ότι θα είμαστε δίπλα τους και να τους ευχηθούμε πάντα να δρέπουν και να απολαμβάνουν από «Το Δέντρο της Γνώσης», τους πιο όμορφους τους πιο ουσιαστικούς, δημιουργικούς καρπούς.