Μια ξεχωριστή διακομιδή για τη μικρή μας Χρυσοβαλάντου!

20 Σεπτεμβρίου 2019

Η Χρυσοβαλάντου είναι 6,5 ετών πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία τύπου Ι, σιτίζεται εξωτερικά και αναπνέει με τραχειοστομία. Αντιλαμβάνεται όμως τα πάντα και έχει δίπλα της έναν υπέροχο αδερφούλη και δυο υπέροχους γονείς. Δεν είναι όμως μόνοι τους. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι δίπλα στην Χρυσοβαλάντου και την οικογένειά της εδώ και 5 χρόνια. Μαζί στα νοσοκομεία, μαζί στις διακομιδές, μαζί στις καλοκαιρινές διακοπές, ενώ πριν από λίγες μέρες μαζί και στην εκπλήρωση ενός τάματος από τη μητέρα της μικρής μας φίλης, στην Παναγία της Τήνου.


 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κατάφερε να ξεπεράσει κάθε δυσκολία και η μικρή μας Χρυσοβαλάντου και η οικογένειά της με τη συνοδεία του γιατρού του Οργανισμού ταξίδεψαν στο νησί της Τήνου για να βρεθούν στο Ναό της Ευαγγελίστριας. Στιγμές συγκίνησης και ευλάβειας εκτυλίχθησαν κατά την πορεία όλων από το λιμάνι προς τον Ιερό Ναό άλλα και τη στιγμή που η μικρή μετάλαβε μέσα στη κινητή ιατρική μονάδα του Οργανισμού που τη μετέφερε.  


Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η ξεχωριστή διακομιδή και υποσχόμαστε ότι θα βρισκόμαστε δίπλα στη Χρυσοβαλάντου και την οικογένειά της καθημερινά αλλά και σε τέτοιες μοναδικές στιγμές!!!