Μία ημέρα με «άρωμα» Halloween

26 Οκτωβρίου 2021

Οι μέρες για το Halloween πλησίασαν και εμείς αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την μαγική μας διαδρομή στο εσωτερικό ενός μεγάλου κάστρου τη βραδιά της 31ης Οκτωβρίου, ημέρα του Halloween.


Καθώς περπατούσαμε στο εσωτερικό του με σκοπό να το εξερευνήσουμε, ξαφνικά, ακούσαμε έναν δυνατό θόρυβο. Γυρνώντας το βλέμμα μας είδαμε τη μεγάλη πόρτα να είναι κλειστή. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε για εμάς μια μεγάλη περιπέτεια κατά την οποία έπρεπε να βρούμε τρόπο να ανοίξουμε την μεγάλη πόρτα περνώντας από κάποιες δοκιμασίες.


Στο ταξίδι μας αυτό είχαμε βοηθό τον Ρούλη Φαντασματούλη. Όμως, κάτι απρόσμενο συνέβη και ένα από τα  μεγάλα φαντάσματα του κάστρου εμφανίστηκε για να μας υποβάλει σε μια ακόμα δοκιμασία. Για να μας βοηθήσει να ανοίξουμε την πόρτα μάς ζήτησε να του φτιάξουμε μια συνταγή από κολοκύθα με ζάχαρη και κανέλα. Λέτε να καταφέραμε να ανοίξουμε τη μεγάλη πόρτα του κάστρου; Λέτε να άρεσε το γλυκό μας στο μεγάλο φάντασμα;


Εμείς, πάντως, διασκεδάσαμε με την καρδιά μας και σας προτείνουμε να το κάνετε και εσείς. Αν και το Halloween είναι μια γιορτή με προέλευση από το εξωτερικό μην ξεχνάτε ότι μας κάνει μικρούς και μεγάλους, όλους χαρούμενους.


 Αλήθεια, εσείς, “trick or treat?”.

 

* Το κείμενο γράφτηκε από τους εργαζόμενους που μεγαλώνουν τα παιδιά μας στα Σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»