Μια «αγκαλιά» με Χαμόγελο για τα νοσηλευόμενα παιδιά, τους γιατρούς και του νοσηλευτές

23 Δεκεμβρίου 2020

Σήμερα ξεκινήσαμε όπως κάθε χρόνο να μοιράζουμε συμβολικά δώρα και παιχνίδια σε νοσηλευόμενα παιδιά σε διάφορες περιοχές όλης της χώρας, που θα περάσουν αυτές τις γιορτινές μέρες μέσα σε ένα παιδιατρικό νοσοκομείο ή μία παιδιατρική κλινική.

Ακολουθώντας πιστά όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας της δημόσιας υγείας και τηρώντας αυστηρά τις κατευθύνσεις των Νοσοκομείων θα είμαστε εκεί τις επόμενες μέρες για να Χαμογελάσουν όλα τα παιδιά.

Παράλληλα, όμως αυτά τα διαφορετικά Χριστούγεννα, θα μοιράσουμε κάρτες Χριστουγεννιάτικες σε γιατρούς και νοσηλευτές της χώρας μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, κοντά σε κάθε ασθενή που τους έχει ανάγκη.

Με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών μας, των παιδιών από τα σπίτια μας, των εργαζομένων, ετοιμάσαμε χιλιάδες κάρτες η καθεμία ξεχωριστή και με το δικό της μήνυμα, περιέχοντας Ευχές για ένα ευτυχισμένο 2021 και ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

*Το κείμενο γράφτηκε από τους εργαζόμενους στο Τμήμα Στήριξης Παιδιών με προβλήματα Υγείας του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»