Με βαθύ αίσθημα ευγνωμοσύνης, ένα τεράστιο ευχαριστώ από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας

19 Μαρτίου 2020

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»  εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και τον τεράστιο σεβασμό του στο Υγειονομικό  και Διοικητικό προσωπικό των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων σε όλη την Ελλάδα.

 

Σε  όλους τους εθελοντές γιατρούς μας και τους νοσηλευτές που όλα αυτά τα χρόνια με υψηλή επιστημονική επάρκεια, με ήθος και ανθρωπιά συμβάλουν σταθερά και ανιδιοτελώς στο σύνολο των ιατρικών δράσων και των υπηρεσιών υγείας του Οργανισμού. Πολύτιμη και καθοριστική η συνεισφορά σας με στόχο την πρόληψη αλλά και αντιμετώπιση προβλημάτων Υγείας που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι οικογένειες τους μέσα από δράσεις όπως η Δράση Προληπτικής Ιατρικής και το Πανελλήνιο Κέντρο Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας του Οργανισμού μας.

 

Υποκλινόμαστε στον τεράστιο αυτό αγώνα σας, είμαστε  σίγουροι πως με αυτοθυσία και με περίσσια αγάπη θα προσφέρετε για ακόμα μία φόρα τα μέγιστα σε όλη την κοινωνία.

 

Με υπευθυνότητα και υπακοή ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις σας.

 

Με βαθύ σεβασμό και αίσθημα ευγνωμοσύνης στο έργο που επιτελείτε απευθύνουμε από καρδιάς, ένα Τεράστιο Ευχαριστώ από την οικογένεια του Οργανισμού μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε Εσάς και τις Οικογένειές σας.