Μαθητής-εθελοντής του YouSmile και μέλους Συμβουλίου Νέων του Eurochild συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση του Δικτύου στις Βρυξέλλες

27 Απριλίου 2018

Νέοι μέλη του Συμβουλίου Νέων του Ευρωπαϊκού Δικτύου Eurochild συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση του Δικτύου που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες στις 18 και 19 Απριλίου 2018.

Ανάμεσα τους ο Κωνσταντίνος, μαθητής εθελοντής του YouSmile, Ευρωπαϊκού Μαθητικού Εθελοντικού Δικτύου που συντονίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο Κωνσταντίνος επιλέχτηκε να παρουσιάσει στα μέλη της Γενικής Συνέλευσης τις πρωτοβουλίες του Eurochild προκειμένου να προωθηθεί η συμμετοχή παιδιών στις εργασίες του Δικτύου και να ακουστεί η φωνή των νέων και των παιδιών σε σχέση με θέματα που άπτονται της διασφάλισης των δικαιωμάτων τους.

Ο Κωνσταντίνος εκπροσωπώντας το YouSmile συμμετείχε, επίσης, σε συζητήσεις πάνελ για την συμμετοχή των παιδιών στη λήψη αποφάσεων, αλλά και την προστασία των παιδιών προσφύγων και μεταναστών. Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για το Συνέδριο του Eurochild που θα λάβει χώρα εντός του 2018 στην Κροατία.