Ξεχωριστά γενέθλια στη θάλασσα!

10 Ιουλίου 2019

Με μεγάλη χαρά πραγματοποιήσαμε χθες την επιθυμία του μικρού μας νοσηλευόμενου φίλου Λ. που τον γνωρίζουμε τα τελευταία χρόνια μέσα από τη Δράση της Δημιουργικής Απασχόλησης στα Νοσοκομεία.
Για τα γενέθλιά του φέτος μας ζήτησε κάτι διαφορετικό… ένα πάρτι στη θάλασσα!

Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε αμέσως τις προετοιμασίες. Ήρθαμε σε επαφή με την καφετέρια Αλς στην παραλία της Αρτέμιδας, η οποία μας φιλοξένησε. Προετοιμάσαμε τον χώρο, τον στολίσαμε με δικές μας κατασκευές, με μια γιγαντιαία αφίσα χορηγία από ιδιώτη, με μπαλόνια του αγαπημένου του ήρωα Batman που εξασφαλίσαμε επίσης με χορηγία από το κατάστημα BALLOON PLANET όπως και το φαγητό του μπουφέ από το εστιατόριο ΛΑΖΑΡΟΣ. Οδηγός μετέφερε το παιδί, τους γονείς και κάποιους νοσηλευόμενους φίλους του καθώς επίσης υπήρχε ασθενοφόρο και γιατρός του οργανισμού μας στο χώρο. Πολλοί ακόμη φίλοι και συγγενείς  της οικογένειας αλλά και εργαζόμενοι και εθελοντές του Χαμόγελου του Παιδιού συμπλήρωσαν τη λίστα των καλεσμένων του!

Μικροί και μεγάλοι διασκεδάσαμε, φάγαμε, ήπιαμε, τραγουδήσαμε, χορέψαμε, φωτογραφηθήκαμε, κάναμε βόλτα στην παραλία! Και βέβαια ο μικρός μας Λ. φύσηξε τα 7 κεράκια της υπέροχης τούρτας που μας προσέφεραν τα ζαχαροπλαστεία FRESH και όλοι μαζί τού ευχηθήκαμε τα καλύτερα!

Ελπίζουμε να τον συντροφεύει πάντα αυτό το χαμόγελο που είδαμε στο πρόσωπό του την στιγμή που έφτασε και συνειδητοποίησε ότι το πάρτι στην θάλασσα δεν έμεινε απλώς μια ευχή αλλά έγινε πραγματικότητα!

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν για να πραγματοποιηθούν αυτά τα ξεχωριστά γενέθλια, ευχόμαστε περαστικά σε όλα τα παιδιά και υποσχόμαστε ότι θα βρισκόμαστε δίπλα τους καθημερινά αλλά και σε τέτοιες μοναδικές μέρες!!!

*Το κείμενο γράφτηκε από τους εργαζόμενους στο Τμήμα Στήριξης Παιδιών με προβλήματα υγείας του Oργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»