Κοπή πίτας με τους εθελοντές και τις εθελόντριές του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην Κρήτη

28 Ιανουαρίου 2020

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, είχαμε τη χαρά να βρεθούμε όλοι μαζί στον Οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Ηράκλειο για μια μοναδική γιορτούλα! Μια μεγάλη οικογένεια ενωμένη, οι εθελόντριες, οι εθελοντές, οι μικροί μας φίλοι και το προσωπικό του Οργανισμού, βρήκαμε χρόνο να ανταμώσουμε, να ανταλλάξουμε ευχές για τη νέα χρονιά και να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας. Είχαμε την ευκαιρία κάτω από τον ζεστό κρητικό ήλιο, απολαμβάνοντας λιχουδιές, να μοιραστούμε χαρούμενες στιγμές της προηγούμενης χρονιάς, σχεδιάζοντας παράλληλα τους στόχους της επόμενης.

Συγκεκριμένα, για τον Οργανισμό μας στην Κρήτη, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ άλλων, η λειτουργία της νέας δομής του στο Ρέθυμνο και η ολοκλήρωση του Σπιτιού για τα παιδιά θύματα βίας που χτίζεται στο Ηράκλειο. Διαφορετικές ηλικίες και διαφορετικές προσωπικότητες με ένα κοινό παρονομαστή, το όραμα και την επιθυμία «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί της Κρήτης, αλλά και όλης της Ελλάδας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε αφανή ήρωα και ηρωίδα, τους εθελοντές και τις εθελόντριές μας, που με τον χρόνο τους και τις πράξεις τους, δίνουν ελπίδα και χαμόγελο σε όλα τα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Ευχαριστούμε τον Φούρνο Βαμβουκάκη για τη δωρεά της Πίτας.