Καμία βοήθεια δεν είναι μικρή όταν πρόκειται για την υγεία ενός παιδιού

06 Ιουλίου 2022

Τα καταφέραμε! Χάρη στη δική σας βοήθεια και υποστήριξη συγκεντρώσαμε 34.000 Ευρώ, ένα ποσό αγάπης, ένα ποσό που εξασφαλίζει τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό για το μικρό Χρήστο.

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίξει τόσο το ίδιο το 11χρονο παιδί όσο και την οικογένεια του, στον ανηφορικό δρόμο τους από την ημέρα του ατυχήματος του μικρού, όταν τη στιγμή που απολάμβανε ξέγνοιαστος το παιχνίδι του στην θάλασσα μαζί με την αδερφή του, παρασύρθηκε από το νερό και οδηγήθηκε σε εγκεφαλική παράλυση εξαιτίας της έλλειψης οξυγόνου. 

 

Έκτοτε ξεκίνησε ένας μεγάλος αγώνας για την άνετη και αξιοπρεπή διαβίωση και φροντίδα του παιδιού, κατά τη διάρκεια του οποίου το «Χαμόγελο» συμπαραστάθηκε εμπράκτως στην οικογένεια με κάθε τρόπο. Μέσω της δράσης του Οργανισμού «Νοσηλεία κατ’ Οίκον» το δωμάτιο του παιδιού μετατράπηκε σε ένα μικρό θάλαμο νοσοκομείου, ενώ γιατρός, νοσηλευτής κι εργοθεραπευτής του «Χαμόγελου» επισκέπτονται το παιδί προκειμένου να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή ιατροφαρμακευτική του κάλυψη.

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στάθηκε από την πρώτη στιγμή συμπαραστάτης και στο δύσκολο αγώνα που έχει αναλάβει η οικογένεια, προσφέροντας μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του ψυχολογική υποστήριξη αλλά και συνδράμοντας το κατά δύναμιν ως προς την καθημερινή διαβίωση τους, δεδομένου του ότι η μητέρα του μικρού χρειάστηκε να αφήσει τη δουλειά της για να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στο παιδί.

 

Ένα τεράστιο «ευχαριστώ» προς όλους εσάς, εταιρείες και ιδιώτες, που με αυξημένα τα αισθήματα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης ανταποκριθήκατε στην έκκληση του «Χαμόγελου».

 

Η ανταπόκρισή σας, φωτίζοντας τα πρόσωπα του Χρήστου και της μαμάς του, μας γεμίζει συγκίνηση και αισιοδοξία για το μέλλον του έργου μας, να στεκόμαστε καθημερινά δίπλα σε κάθε παιδί σε κίνδυνο κι ανάγκη.