Καλοκαιρινό bazaar και δημιουργική απασχόληση για παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Δήμο Παύλου Μελά

02 June 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη, 01 Ιουνίου 2021

 

Καλοκαιρινό bazaar και δημιουργική απασχόληση για παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Δήμο Παύλου Μελά

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους του στο καλοκαιρινό bazaar που διοργανώνει, το Σάββατο 12 Ιουνίου από 9:00 έως 14:00 και 17:00 έως 20:00 και την Κυριακή 13 Ιουνίου από 9:00 έως 14:00, στο Πρώην Στρατόπεδο του Δήμου Παύλου Μελά (έναντι Δημαρχείου). Η δράση πραγματοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Παύλου Μελά και της Δομής Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Δήμου Παύλου Μελά «Παιδική Ομπρέλα».

 

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πολύπλευρο έργο και τις δράσεις του Οργανισμού, καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών ειδών (κουβαδάκια, πετσέτες θαλάσσης κ.ά) και διάφορων άλλων λογοτυπημένων ειδών του Οργανισμού, όπως γυαλικά, παιχνίδια και σχολικά.

 

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Σπιτιού που λειτουργεί ο Οργανισμός στο Φοίνικα Καλαμαριάς.

 

Παράλληλα και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές και δημιουργικές δραστηριότητες ψυχαγωγικού χαρακτήρα και να γνωρίσουν τη χαρά της προσφοράς και τη δύναμη της αλληλεγγύης.  

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι στον ίδιο χώρο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω επιπλέον δράσεις:
● 12 - 13 Ιουνίου: Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
● 09 - 13 Ιουνίου: Δράση Δωρεάν Προληπτικής και Οδοντιατρικής για παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Δεδομένων των επιδημιολογικών συνθηκών, θα λαμβάνονται στο ακέραιο όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, ασφάλειας και υγιεινής.

 

Σας περιμένουμε όλους να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με Χαμόγελο, αλλά και ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει ο Οργανισμός και έχουν την ανάγκη μας.  
 
Περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Τηλ. 2310-250160
thesspress@hamogelo.gr