Η Porcelana στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

04 Αυγούστου 2021

Η Porcelana, στο πλαίσιο των δράσεών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, αλλά και της ευαισθησίας που χαρακτηρίζει τη διοίκηση και τους ανθρώπους της, στήριξε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και συμμετείχε ενεργά στο πολύπλευρο έργο του. Συγκεκριμένα,  κάλυψε όλα τα απαραίτητα είδη υγιεινής για 3 Σπίτια του Οργανισμού, στο πλαίσιο εργασιών που πραγματοποιούνται για την παροχή πρόσβασης σε ΑΜΕΑ.

Συγκεκριμένα, αναγνωρίζοντας τον καθημερινό αγώνα των ανθρώπων του Οργανισμού για να μεγαλώσουν με ασφάλεια και αξιοπρέπεια τα παιδιά που κατοικούν στα Σπίτια του, κάλυψε το σύνολο των αναγκών των Σπιτιών που βρίσκονται στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας, στον Φοίνικα Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη και στην Αρχαία Κόρινθο. 

Στα Σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχουν βρει μέχρι σήμερα μία πραγματική οικογένεια εκατοντάδες παιδιά διαφόρων ηλικιών, ανεξαρτήτως υπηκοότητας και καταγωγής. Ιδιαίτερα σημαντική για τη λειτουργία των σπιτιών είναι η συμβολή εταιρειών, όπως η Porcelana, η οποία διέπεται από τις αξίες της αλληλεγγύης και της προσφοράς.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Porcelana, η οποία μέσω της πολύτιμης υποστήριξής της μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στα παιδιά όλα όσα έχουν ανάγκη και δικαιούνται.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία Porcelana θα βρείτε εδώ.