Η Genekor Ιατρική Α.Ε. στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με δωρεάν γενετικές εξετάσεις

28 Απριλίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 28 Απριλίου 2022

 

Η Genekor Ιατρική Α.Ε. στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με δωρεάν γενετικές εξετάσεις

Η εταιρεία Genekor Ιατρική Α.Ε. στο πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης και με στόχο την προσφορά ποιοτικών ιατρικών διαγνωστικών υπηρεσιών σε όλα τα παιδιά που χρειάζονται στήριξη διαθέτει, για το έτος 2022, μέσω του Οργανισμού «To Χαμόγελο του Παιδιού», δωρεάν γενετικές εξετάσεις αξίας 15.000 ευρώ σε παιδιά με προβλήματα υγείας. Σκοπός είναι η έγκαιρη διάγνωση, η πρόγνωση και η εξατομικευμένη διαχείρισή τους από τον θεράποντα ιατρό τους.

Η Genekor ιδρύθηκε το 2007 και εξειδικεύεται στην διεξαγωγή μοριακών εξετάσεων στην ογκολογία, την καρδιολογία, τη νευρολογία και τη φαρμακογονιδιωματική. Όλοι όσοι εργάζονται στη Genekor, θεωρούν υποχρέωσή τους και χαρά τους να προσφέρουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, ώστε κάθε άνθρωπος να έχει μια ευκαιρία για βελτιωμένη ποιότητα ζωής.

Έτσι αποφάσισαν, μερίδιο των εσόδων από τις εξετάσεις που διενεργούν να αφιερώνεται σε γενετικές εξετάσεις σε παιδιά που τις έχουν άμεση ανάγκη και δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτές. 

Σε 26 χρόνια δράσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποστήριξε ολιστικά και εξατομικευμένα 275.077 παιδιά και τις οικογένειές τους στον τομέα της Υγείας.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση και τους ανθρώπους της Genekor για την έμπρακτη και πολύτιμη υποστήριξή τους που μας βοηθά να συνεχίζουμε καθημερινά τους αγώνες μας για κάθε παιδί με προβλήματα υγείας.