Η εταιρία ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ σταθερά στο πλευρό του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

21 Οκτωβρίου 2021

Η εταιρία ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ, με απαράμιλλη ευαισθησία και υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, στέκεται σταθερά, τα τελευταία δύο χρόνια, δίπλα στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει σε ανταλλακτικά, επισκευή, τακτική και έκτακτη συντήρηση επιβατικών οχημάτων και φορτηγών του Οργανισμού στη Θεσσαλονίκη.

 

Ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης-επισκευαστής της Μercedes-Βenz και διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες υποδομές και τον κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό, διασφαλίζει την απόλυτη ποιότητα των εργασιών και των υπηρεσιών που παρέχει, με συνέπεια και επαγγελματισμό.

 

Χάρη στην πολύτιμη στήριξη της ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καταφέρνει να εξασφαλίσει την άρτια λειτουργία των οχημάτων, καθώς και την ασφάλεια των παιδιών, του προσωπικού και των εθελοντών που τα χρησιμοποιούν καθημερινά, όλο το 24ωρο. Τα οχήματα πραγματοποιούν τις μεταφορές των παιδιών που μεγαλώνουν στο Σπίτι του Οργανισμού στον Φοίνικα Καλαμαριάς, τις μεταφορές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης.


Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους της εταιρίας ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ για την έμπρακτη και συγκινητική στήριξή τους, που μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.