Η εταιρεία Ζησιμόπουλος ΑΒΕΕ στηρίζει έμπρακτα «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

25 Σεπτεμβρίου 2020

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η εταιρεία Ζησιμόπουλος ΑΒΕΕ αναγνωρίζοντας το πολύπλευρο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δώρισε 10 ψεκαστήρες απολύμανσης airless, υψηλής ποιότητας, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του Οργανισμού για καθαρούς και ασφαλείς χώρους. Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2020 στο Σπίτι του Οργανισμού στα Μελίσσια.


H πιστή τήρηση των κανόνων υγιεινής και των τρόπων απολύμανσης για τη διαφύλαξη της υγείας των συνανθρώπων μας, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα και κύριο μέλημα τόσο της εταιρείας όσο και του Οργανισμού.


Η Ζησιμόπουλος ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στον κλάδο εμπορίας συστημάτων βαφής airless και είναι αντιπρόσωπος της εταιρείας Graco. Διαθέτει υψηλής ποιότητας ψεκαστήρες απολύμανσης που εξασφαλίζουν την αποτελεσματική εφαρμογή απολυμαντικού υλικού σε όλες τις εργασίες καθαρισμού, μικρές ή μεγάλες.


Η εταιρεία συγκεκριμένα προσέφερε:

  • 1 Graco SaniSpray HP 65, αντλία τροχήλατη ειδικά διαμορφωμένη για μεγάλες εγκαταστάσεις
  • 3 Graco SaniSpray HP 20 cordless, ψεκαστήρες μπαταρίας
  • 6 Graco SaniSpray HP 20 corded, ψεκαστήρες ρεύματος

Μέσω της σημαντικής αυτής προσφοράς η εταιρεία Ζησιμόπουλος ΑΒΕΕ συμβάλλει καθοριστικά στο έργο του Οργανισμού, προσφέροντας τον κατάλληλο εξοπλισμό.


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» από την αρχή της κρίσης εφαρμόζει με συνέπεια όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για την προστασία των παιδιών του που μεγαλώνουν στα Σπίτια του Οργανισμού, του προσωπικού, των εθελοντών του και του ευρύτερου κύκλου επαφών που έρχεται σε επικοινωνία με τον Οργανισμό.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την ευκαιρία που μας έδωσε να συνεισφέρουμε στο δύσκολο και απαιτητικό έργο του: να μη λείψει το Χαμόγελο από κανένα παιδί.


Μάθετε περισσότερα για την Ζησιμόπουλος ΑΒΕΕ στο website της εταιρείας: https://zisimopoulos-sa.gr/