Η εταιρεία «ΛΑΚΙΩΤΗΣ» κοντά στα ενήλικα παιδιά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

06 Οκτωβρίου 2021

H εταιρεία «ΛΑΚΙΩΤΗΣ», για μία ακόμα φορά, υποστηρίζει έμπρακτα το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας πολύτιμη στήριξη στα παιδιά μας.


Η εταιρεία εξασφάλισε τα απαραίτητα είδη για να διαμορφωθούν τα Σπίτια 5 ενήλικων παιδιών του Οργανισμού για τα οποία έφτασε η ώρα να πραγματοποιήσουν  το επόμενο βήμα στη ζωή τους.


Όπως κάθε οικογένεια, ο Οργανισμός μας στηρίζει τα παιδιά που ενηλικιώνονται προσφέροντάς τους όλα τα απαραίτητα εφόδια για να σταθούν με ασφάλεια στα πόδια τους.


Τα παιδιά που μεγάλωσαν στα 11 Σπίτια του Οργανισμού παραμένουν παιδιά μας και μετά την ενηλικίωση τους. Όπως κάθε γονιός συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό του παιδιού του, για οποιαδήποτε ανάγκη έχει, έτσι και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται δίπλα στα παιδιά που ξεκινούν την ενήλικη ζωή τους έως ότου καταφέρουν να αναλάβουν πλήρως τα ηνία της ζωής τους, κάνοντάς μας, για μία ακόμα φορά, υπερήφανους για ό,τι έχουν καταφέρει.


Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία «ΛΑΚΙΩΤΗΣ», η οποία μέσω της πολύτιμης υποστήριξής της μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στα παιδιά όλα όσα έχουν ανάγκη και δικαιούνται.


Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία «ΛΑΚΙΩΤΗΣ» θα βρείτε εδώ.