Η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης σταθερά δίπλα στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

19 Ιανουαρίου 2021

Η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης για μία ακόμη φορά στήριξε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», συγκεντρώνοντας δωροεπιταγές, με σκοπό να διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που μεγαλώνουν στο Σπίτι του Οργανισμού στο Φοίνικα Καλαμαριάς. Την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2020 στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης παρέδωσαν τις δωροεπιταγές στο Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης του Οργανισμού στη Θεσσαλονίκη.

Έχοντας ως βασική προτεραιότητα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης στηρίζει σταθερά το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», αποδεικνύοντας το έντονο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης των ανθρώπων της.

Ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε και τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών που στηρίζει ο Οργανισμός, οι πράξεις αλληλεγγύης και προσφοράς μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο του Οργανισμού, γνωρίζοντας ότι έχουμε πολύτιμους συνοδοιπόρους στην προσπάθεια να προστατέψουμε τα δικαιώματα κάθε παιδιού και να τους εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης για την πολύτιμη υποστήριξη και τη συμμετοχή στο πολύπλευρο έργο του Οργανισμού.