Η BriQ Properties ΑΕΕΑΠ στο πλευρό των παιδιών που μεγαλώνουν στο Σπίτι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Μοσχάτο

04 Νοεμβρίου 2022

Η BriQ Properties ΑΕΕΑΠ, οι μέτοχοι  και οι εργαζόμενοί της,  βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανάληψη πρωτοβουλίας με σκοπό την ενίσχυση του πολύ σημαντικού έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργεί ο φετινός χειμώνας λόγω της ενεργειακής κρίσης, η BriQ Properties αναλαμβάνει την πλήρη κάλυψη των ετήσιων αναγκών για πετρέλαιο θέρμανσης του Σπιτιού του Οργανισμού στο Μοσχάτο. Ταυτόχρονα  καλύπτει πλήρως το κόστος των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος για το επόμενο έτος.

 

Παραμένοντας σταθεροί στην πεποίθησή μας ότι η ενεργειακή αποδοτικότητα είναι το κλειδί για την βιωσιμότητα όλων των κτιριακών υποδομών, η BriQ Properties αναλαμβάνει επίσης το κόστος προμήθειας και τοποθέτησης σύγχρονης αντλίας θερμότητας, η οποία θα μειώσει οριστικά κατά 40% τις ενεργειακές δαπάνες του Σπιτιού του Μοσχάτου.

 

Παράλληλα όλοι οι λαμπτήρες του Σπιτιού θα αντικατασταθούν με νέας γενιάς και χαμηλής κατανάλωσης λαμπτήρες ώστε να μειωθούν οι ανάγκες σε κατανάλωση ρεύματος και το περιβαλοντικό αποτύπωμα του κτιρίου.


Το πιο σημαντικό κομμάτι της συνεργασίας αφορά στους ανθρώπους: Το σύνολο των εργαζομένων στην BriQ Properties και οι οικογένειές τους γινονται εθελοντικά κομμάτι της καθημερινότητας των παιδιών που μεγαλώνουν στο Σπίτι του Μοσχάτου.


Έτσι, τα 21 παιδιά ηλικίας από 21 μηνων έως 17 ετών, μπορούν να έχουν -καθένα από εμάς και όλους μαζι- δίπλα τους στη βόλτα, το διάβασμα ή το Κυριακάτικο τραπέζι τους.


Η CEO της BriQ Properties κ. Άννα Αποστολίδου, δήλωσε: «Θεωρούμε υποχρέωσή μας να αποδώσουμε στην κοινωνία το μέρισμα που προκύπτει από την ανάπτυξη της BriQ Properties. Οι εταιρείες δεν είναι οργανισμοί ξεκομμένοι από το κοινωνικό σύνολο. Λειτουργούν, δραστηριοποιούνται και αναπτύσσονται μέσα σε αυτό και είναι σημαντική για την πορεία τους η στιγμή που μπορούν να προσφέρουν με τη σειρά τους εκεί που υπάρχουν ανάγκες. Πιστεύουμε ότι κάθε παιδί πρέπει να έχει τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες ευκαιρίες μεγαλώντας μέσα στην οικογενειά του ή μακριά από αυτήν. Ελπίζουμε ότι στο κοντινό μέλλον θα μπορέσουμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα.


Ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος, δήλωσε:


Λιγότερο από δύο μήνες πριν ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της BriQ Properties ΑΕΕΑΠ για μια συνάντηση γνωριμίας. Σήμερα με μεγάλη μας χαρά σας υποδεχόμαστε στη μεγάλη οικογένεια του «Χαμόγελου»! Η αμεσότητά σας αποδεικνύει πως η απόφασή σας να συνδεθείτε με τα παιδιά μας στο Σπίτι στο Μοσχάτο είναι απόλυτα ειλικρινής και ο τρόπος με τον οποίο πλαισιώσατε τις ανάγκες των παιδιών αφοπλιστικός.  Η συμμετοχή σας είναι για εμάς πραγματικός θησαυρός. Σας ευχαριστούμε