Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος στηρίζει τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

19 Οκτωβρίου 2021

Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος υποστηρίζει αδιάλειπτα και εμπράκτως, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, το πολύτιμο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».


Πρόσφατα, προχώρησε σε μία ιδιαίτερα σημαντική δωρεά ενός συστήματος UPS 2x80KVA που εγκαταστάθηκε στο Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης, ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ στην Αγία Παρασκευή. Το UPS συνόδευσαν με αντίστοιχη χορηγία οι συσσωρευτές της εταιρείας Sunlight, ολοκληρώνοντας τη σύνθεση του συστήματος αδιάλειπτης τροφοδοσίας.


Οι καταρτισμένοι μηχανικοί της εταιρείας ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος μελέτησαν και πρότειναν τη βέλτιστη λύση για την εγκατάσταση. Κύριος στόχος ήταν να διασφαλιστεί, τόσο η προστασία, όσο και η καλύτερη απόδοση του εξοπλισμού στο Κέντρο, ώστε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να συνεχίσει αδιάκοπα και απρόσκοπτα το σημαντικό έργο του. Αξίζει να επισημανθεί, πως η εταιρεία ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος θα παρέχει διαρκή τεχνική υποστήριξη του Συστήματος στην ηλεκτρική εγκατάσταση.


Το όραμα της εταιρείας, που είναι η αδιάλειπτη παροχή ενέργειας, όπως προσδιορίζεται και από το μότο της εταιρείας ''Our Power Never Stops'', επεκτείνεται και στην αδιάλειπτη συνεισφορά στον συνάνθρωπό.


Ευχαριστούμε από καρδιάς την ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος που υποστηρίζει και θα συνεχίσει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας, ώστε ο Οργανισμός μας να διαθέτει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να στηρίξει τα παιδιά και τις οικογένειές τους.