Φέτος το Πάσχα κάνω τις αγορές μου μέσα από το e-shop του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και στηρίζω τις δράσεις του.

27 Μαρτίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 27 Μαρτίου 2020

 

Φέτος το Πάσχα κάνω τις αγορές μου μέσα από το e-shop
του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και στηρίζω τις δράσεις του.


https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/

 

Τις πασχαλινές τους αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του oργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν και φέτος το Πάσχα εταιρείες και ιδιώτες, μεταφέροντας συγχρόνως ένα μήνυμα ανθρωπιάς και ζωής, που σήμερα περισσότερο από ποτέ έχουμε όλοι ανάγκη. Μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες που όλοι βιώνουμε, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχεται το Πάσχα ενισχύοντας την ελπίδα και την πίστη μας για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, στον οποίο δικαιούνται να ζουν τα παιδιά μας στην Ελλάδα και σε κάθε γωνιά της γης.

 

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η συμμετοχή πεντακοσίων και άνω εθελοντών, οι οποίοι, πριν την έναρξη της υγειονομικής κρίσης που έπληξε τη χώρα, δημιούργησαν με περίσσια αγάπη και φροντίδα μια ξεχωριστή συλλογή από πολύχρωμες λαμπάδες και άλλα πασχαλινά είδη στα 12 Εθελοντικά Δημιουργικά Εργαστήρια του Oργανισμού.


Στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταλόγου και του e-shop μας θα βρείτε σε προσιτές τιμές όμορφες, στολισμένες λαμπάδες και ξεχωριστά δώρα που θα προσφέρει ο νονός και η νονά, ο μπαμπάς και η μαμά και θα χαρίσουν το χαμόγελο σε σας και στους αγαπημένους σας, ενώ συγχρόνως θα φωτίσουν τη ζωή χιλιάδων άλλων παιδιών. Αλλά και στους συνεργάτες σας, επιλέξτε να προφέρετε μια λαμπάδα με το λογότυπο της εταιρείας σας και βοηθήστε μας να εξασφαλίσουμε το Χαμόγελο σε κάθε παιδί. Τυπώστε τις Πασχαλινές σας κάρτες με τη δική σας ευχή ή το λογότυπό σας, ή επιλέξτε να στείλετε e-cards και μαζί ένα μήνυμα αγάπης, μια νότα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας.


Με τη δυνατότητα παράδοσης στην εταιρεία σας ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο που εσείς επιθυμείτε πανελλαδικά, σας καλούμε και φέτος να επιλέξετε χρήσιμα δώρα με αξία και να αναλογιστείτε τη δύναμη που έχει κάθε αγορά σας να φέρει στα πρόσωπα των παιδιών το χαμόγελο που δικαιούνται.


Επισκεφτείτε μας στο https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/ και ανακαλύψτε την ξεχωριστή Συλλογή μας, η οποία εκτός από τα πασχαλινά είδη, περιλαμβάνει σχολικά, παιχνίδια, λευκά είδη και μοναδικά δώρα για παιδιά και ενήλικες.  

 

Με αυτόν τον τρόπο θα στηρίξετε και φέτος τις δράσεις του Oργανισμού, ο οποίος με την πολύτιμη συμβολή επιχειρήσεων, ιδιωτών, φορέων, εθελοντών και εργαζομένων, καταφέρνει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα Βίας, κάθε παιδί με πρόβλημα Υγείας, κάθε παιδί που εξαφανίζεται, κάθε παιδί που βρίσκεται ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση Φτώχειας.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μόνο το 2019,  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στήριξε συνολικά 95.717 παιδιά και τις οικογένειές τους.

 

Αυτό το Πάσχα, «αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε»

 

*Απόσπασμα από το ημερολόγιο του 10χρονου Ανδρέα Γιαννόπουλου, ιδρυτή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

 

Πληροφορίες: eshop@hamogelo.gr, τηλ.: 210 7647760, 210 8008450