Ένα τεράστιο Χαμόγελο από την μικρή μας Ν. κι ένα μεγάλο ευχαριστώ από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην EARHEALTH

07 Αυγούστου 2023

Όλα ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2022, όπου γνωρίσαμε για πρώτη φορά την 11χρονη τότε μικρή μας φίλη Ν. στη Θεσσαλονίκη. Η Ν. και η οικογένειά της βρήκανε μία μεγάλη, ασφαλή αγκαλιά στην οικογένεια του «Χαμόγελου», που τους παρείχε ουσιαστικές λύσεις σε αρκετά προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Την καθημερινότητα της μικρής Ν. δυσχεραίνει, μεταξύ άλλων, η ελάχιστη ακοή της, με αποτέλεσμα να καθίσταται επιτακτική η ανάγκη τοποθέτησης ακουστικών βαρηκοΐας, ώστε να έχει μία πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής. Η οικογένειά της, λόγω του μεγάλου κόστους των ακουστικών που συνέστησε ο γιατρός, απευθύνθηκε στο δικό τους «Χαμόγελο», που έπραξε τα μέγιστα, όπως κάνει 27 χρόνια τώρα, για την άμεση ανεύρεσή τους.

Η ανταπόκριση των ανθρώπων της εταιρίας EARHEALTH ήταν αμέσως θετική και βαθιά συγκινητική, αποδεικνύοντας έμπρακτα το αίσθημα κοινωνικής προσφοράς, το ήθος και τις αξίες που διέπει τόσο τους ίδιους, όσο και τη φιλοσοφία της εταιρίας. Η EARHEALTH προσέφερε από καρδιάς και δωρεάν τα ακουστικά βαρηκοΐας στη μικρή μας φίλη, δίνοντάς της επίσης τη δυνατότητα να διαλέξει το αγαπημένο της χρώμα. Η μικρή μας Ν. τους χάρισε το πιο γλυκό, το πιο μεγάλο της χαμόγελο, κατενθουσιασμένη που μπορούσε πλέον να ακούει πιο καθαρά, να επικοινωνεί ευκολότερα με αυτοπεποίθηση και να συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες, όπως τα παιδιά της ηλικίας της, χωρίς δυσκολία.

Το χαμόγελό της ήταν αρκετό για να γεμίσει χαρά τις ψυχές όλων μας, να μας υπενθυμίσει πως μόνο ενωμένοι θα καταφέρουμε να προσφέρουμε σε κάθε παιδί το αυτονόητο, το Χαμόγελό του! Ευχαριστούμε θερμά την EARHEALTH για την εμπιστοσύνη στο έργο του Οργανισμού και ευελπιστούμε να είναι δίπλα μας στον καθημερινό αγώνα για κάθε παιδί και οικογένεια που βρίσκεται σε ανάγκη ή κίνδυνο.