Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Οργανισμό Operation Underground Railroad (O.U.R.)

01 Φεβρουαρίου 2023

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ο Οργανισμός Operation Underground Railroad (O.U.R.) ένωσαν τις δυνάμεις τους με στόχο να στηρίξουν κάθε εξαφανισμένο παιδί και ενήλικα.


Με την προσφορά του O.U.R., το έργο των κυνοφιλικών ομάδων του Οργανισμού και της  «Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης “Θανάσης Μακρής”» θα ενισχυθεί. Επιπλέον, ο O.U.R. προσφέρει στο «Χαμόγελο» την ευκαιρία να ολοκληρώσει τη μετατροπή ενός φορτηγού, σε μεταφορικό μέσο για τους διασώστες και σκύλους έρευνας αγνοουμένων.


Είμαστε ευγνώμονες, που λόγω της πολύτιμης προσφοράς του O.U.R. είμαστε πλέον σε θέση να δράσουμε άμεσα και να παρέμβουμε ταχύτατα, όπου κριθεί αναγκαίο.


Ο Οργανισμός Operation Underground Railroad έχει συμβάλει σημαντικά στην προσπάθεια αντιμετώπισης της εμπορίας και της σεξουαλικής εκμετάλλευση παιδιών, σώζοντας και υποστηρίζοντας χιλιάδες θύματα. Στόχος τους, να συμβάλουν στην επιβολή του νόμου, αναζητώντας δικαιοσύνη, ενάντια σε αυτούς που την παραβαίνουν. Προκειμένου να βοηθήσει τα θύματα να ορθοποδήσουν, συνεργάζονται με Φροντιστές ενδελεχώς ελεγμένους. Ας ρίξουμε μαζί φως στο Παγκόσμιο αυτό πρόβλημα.