Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην εταιρεία PRAKTIKER HELLAS SA

25 Οκτωβρίου 2019

Ευχαριστούμε από καρδιάς την εταιρεία PRAKTIKER HELLAS SA για την ολιστική στήριξη στο πολυδιάστατο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα πλαίσια εταιρικού - οικογενειακού εθελοντισμού την Κυριακή 20/10. Εργαζόμενοι της εταιρείας με τις οικογένειές τους επισκέφτηκαν τα Κέντρα Στήριξης, τα Δημιουργικά Εργαστήρια και τα Σπίτια του Οργανισμού πανελλαδικά.


Αφιέρωσαν χρόνο στην τακτοποίηση ειδών πρώτης ανάγκης που προορίζονται για τις οικογένειες που στηρίζει ο Οργανισμός, στην κατασκευή χειροποίητων αντικειμένων στα  Δημιουργικά Εργαστήρια αλλά και βοήθησαν σε τεχνικές ή άλλες εργασίες στα Σπίτια του Οργανισμού όπου διαμένουν παιδιά που έχουν σαν οικογένειά τους «Το Χαμόγελο του  Παιδιού», ομορφαίνοντάς τα και κάνοντάς τα πιο λειτουργικά.


Στους χώρους όπου πραγματοποιήθηκαν οι δράσεις εθελοντισμού, η εταιρεία βοήθησε σημαντικά στο να καλυφθούν υλικοτεχνικά πολλές σημαντικές ανάγκες ενώ εργαζόμενοι από τα αντίστοιχα τμήματα της εταιρείας ανέλαβαν τις απαιτούμενες εργασίες συναρμολόγησης, τοποθέτησης και εγκατάστασης.


Τόσο οι ενήλικοι εθελοντές όσο και τα παιδιά ήταν πολύ οργανωμένοι και υποστηρικτικοί, είχαν μεγάλη διάθεση προσφοράς, ενθουσιασμό και θετική διάθεση!


Ευχαριστούμε πολύ τους εργαζομένους της εταιρείας PRAKTIKER HELLAS SA για αυτή την ξεχωριστή ημέρα! Θα χαρούμε πολύ να σας υποδεχτούμε ξανά στους χώρους μας!