Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους εθελοντές μας

20 Αυγούστου 2019

Σε όσους βρέθηκαν στα σπίτια μας φροντίζοντας για τα παιδιά μας: τα συνόδευσαν στις δραστηριότητές τους, τα βοήθησαν στη μελέτη τους και έπαιξαν με πολλή όρεξη μαζί τους.


Σε όσους ένωσαν τη φαντασία και το μεράκι τους κατασκευάζοντας  χειροποίητα αντικείμενα στο Δημιουργικό Εργαστήρι: οι υπέροχες δημιουργίες ενίσχυσαν σημαντικά το έργο του Οργανισμού μέσω της πώλησής τους στο site και τα bazaars.


Σε όσους ταξινόμησαν με περίσσια φροντίδα και διαχειρίστηκαν όλα τα είδη που προσέφερε ο κόσμος για τη στήριξη παιδιών και των οικογενειών τους.


Σε εκείνους οι οποίοι με αστείρευτη διάθεση και φροντίδα πλαισίωσαν και απασχόλησαν δημιουργικά παιδιά τα οποία φιλοξενήθηκαν στα Νοσοκομεία Παίδων για κοινωνικούς ή ιατρικούς λόγους.


Σε εκείνους οι οποίοι με αυταπάρνηση ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του εντοπισμού και της διάσωσης ενός παιδιού που βρέθηκε σε κίνδυνο με απόλυτο συντονισμό στις διάφορες  ειδικότητες της ομάδας .


Σε όσους βρέθηκαν κοντά μας συνεισφέροντας μέσα από την επαγγελματική τους δραστηριότητα, μας βοήθησαν στα γραφεία μας ή αυθόρμητα μας στήριξαν στις έκτακτες δράσεις μας.


Ευχαριστούμε από καρδιάς τους 3.363 εθελοντές που πρόσφεραν ανιδιοτελώς και ενσυνείδητα τη βοήθειά τους σε όλες τις δράσεις μας κατά το Α εξάμηνο του 2019! Ευχαριστούμε όμως και κάθε έναν χωριστά που αθόρυβα και με περίσσια αγάπη, έδωσε κάτι από τον εαυτό του, χαρίζοντας απλόχερα χαμόγελα σε όλα τα παιδιά. Όσο υπάρχουν άνθρωποι κοντά μας  σαν εσάς, πάντα κάτι όμορφο θα γίνεται!