Ένα μεγάλο ευχαριστώ από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στις ΓΕΩΠΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΧΟΡΟΜΙΔΗ για την πολύτιμη και διαχρονική υποστήριξη στο έργο του Οργανισμού

03 June 2019

«Το Χαμόγελου του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά τις ΓΕΩΠΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΧΟΡΟΜΙΔΗ για τη διαχρονική και πολυδιάστατη συμβολή τους στο έργο και τις δράσεις του Οργανισμού για την προστασία και τη φροντίδα όλων των ευάλωτων παιδιών.

 

Μέσα από πληθώρα υποστηρικτικών και επαναλαμβανόμενων ενεργειών, η εταιρεία πιστή στον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα, ενισχύει  σταθερά και έμπρακτα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από το 1998, δίνοντας στην έννοια της προσφοράς μια άλλη διάσταση.

 

Στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας, εκτός από την παροχή φυτικού υλικού στα Σπίτια και στα Γραφεία του Οργανισμού, ενέργεια που συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών και των εργαζομένων, η επιχείρηση έχει προσφέρει μεταξύ άλλων πολύτιμη οικονομική ενίσχυση.

 

Επιπλέον, έχει συνδράμει σημαντικά στην κάλυψη των πολλαπλών ιατρικών αναγκών των παιδιών που μεγαλώνουν στα Σπίτια του Οργανισμού, των  προληπτικών και διαγνωστικών παιδιατρικών εξετάσεων, ενώ έχει προσφέρει σωτήρια βοήθεια σε παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας. 

 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που εδώ και 20 χρόνια βρίσκεστε δίπλα μας με κάθε δυνατό τρόπο στήριξης, με απαράμιλλη ανθρωπιά και προθυμία, με αφοσίωση και αγάπη στο έργο μας.