Ένα ξεχωριστό Run για έναν ξεχωριστό άνθρωπο

30 Σεπτεμβρίου 2022

Ένα ξεχωριστό Run πραγματοποιήθηκε στα Κουφάλια, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022, για ένα ξεχωριστό άνθρωπο, την Δήμητρα Ιορδανίδου, εμπνευστή του πρώτου Koufalia Hill Run που υλοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2018. Η γνωστή κι αγαπητή μαραθωνοδρόμος έχασε τραγικά τη ζωή της, όταν το ποδήλατο της καρφώθηκε κάτω από τα λάστιχα ενός φορτηγού, με συνέπεια τον βαρύτατο τραυματισμό της, και η οποία κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Από φέτος η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην ίδια, αποδίδοντας τιμή στη μνήμη και την προσφορά της.

 

Περισσότεροι από 200 δρομείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, όπως επίσης και 100 μικροί δρομείς που είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα αθλητικό παιχνίδι με πολλές δράσεις, σκορπίζοντας χαμόγελα παντού.

 

Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές διατέθηκαν για την ενίσχυση των δράσεων που υλοποιεί καθημερινά, πανελλαδικά και δωρεάν ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές για την εγκάρδια και έμπρακτη υποστήριξή τους στο έργο του Οργανισμού, που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε αλλά και την ελπίδα ότι όλοι μαζί  θα τα καταφέρουμε να μην λείψει το Χαμόγελο από κανένα παιδί.