Ειδική Τιμητική Διάκριση για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην 32η απονομή Δημοσιογραφικών βραβείων

28 Ιανουαρίου 2016

Ειδική τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από το ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Β. Μπότση για το πολύπλευρο και πολύχρονο έργο του στην προάσπιση της ζωής και των δικαιωμάτων των παιδιών.

Η τιμητική διάκριση έγινε στο πλαίσιο της 32ης απονομής δημοσιογραφικών βραβείων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κου Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο Πρόεδρος του οργανισμού, κος Κώστας Γιαννόπουλος ευχαρίστησε για την τιμητική διάκριση και δήλωσε: «Η βράβευση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον οργανισμό μας, έναν οργανισμό που ξεκίνησε από την επιθυμία ενός 10χρονου παιδιού την οποία και εξέφρασε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Από τότε και 20 χρόνια τώρα το έργο μας γίνεται γνωστό χάρη στα ΜΜΕ που μας έχουν αγκαλιάσει και μας στηρίζουν σε κάθε μας δράση.

Το βραβείο αυτό το αφιερώνω στον γιο μου Ανδρέα, σε όλο το Χαμόγελο και σε όλους τους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο πλευρό μας και τους ευχαριστώ για τη σημαντική προσφορά τους».


28/1/2016