Δύο μικρές ομογενείς με το «Χαμόγελο» στην καρδιά τους

28 Σεπτεμβρίου 2022

Τα κορίτσια που ζουν στην Αμερική, αλλά μας σκέφτονται κάθε χρόνο

 

Η Ιωάννα και η Ισαβέλλα Αποστολόπουλος, είναι δύο αδελφές κάτοικοι Νέας Υόρκης στη μακρινή Αμερική. Τι σημασία έχει όμως η απόσταση όταν στην καρδιά τους υπάρχει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»;

 

Τα δύο κορίτσια ελληνικής καταγωγής, συμβάλλουν διαχρονικά στο έργο του Οργανισμού, συγκεντρώνοντας με τον δικό τους μοναδικό τρόπο χρήματα με σκοπό να πραγματοποιήσουν τη δική τους δωρεά. Η Ιωάννα και η Ισαβέλλα τα τελευταία χρόνια δημιουργούν τα δικά τους βραχιολάκια, διαθέτοντας τα έσοδα από την πώληση τους σε φίλους και συγγενείς, στο «Χαμόγελο». Όμως η δωρεά τους αυτή τη φορά, είχε κάτι το διαφορετικό.

 

Από την συμμετοχή της μητέρας τους που έτρεξε στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης το 2021 με τα χρώματα του «Χαμόγελου», κατάφεραν  να συγκεντρώσουν μέσω δωρεών το ποσό των 500 Δολάρια, και να κάνουν τη «φωνή» του «Χαμόγελου» στο εξωτερικό να ακουστεί ακόμη πιο δυνατά!

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί τα κορίτσια, που μας τίμησαν με την πρωτοβουλία και την επιθυμία τους να συνεισφέρουν στο έργο μας. Αποστολή μας είναι να βρισκόμαστε στο πλευρό του κάθε παιδιού σε κίνδυνο κι ανάγκη και χάρη στη σκέψη και την υποστήριξη όλων όσων βρίσκονται κοντά μας, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε. Γιατί καμία δωρεά δεν είναι μικρή, και κανένα παιδί που χρειάζεται βοήθεια δεν περισσεύει.

 

Οι άνθρωποι του «Χαμόγελου» είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις μικρές δωρήτριες κατά την τελευταία επίσκεψή τους στην Ελλάδα, και φυσικά η πρόσκληση και η μεγάλη «αγκαλιά» του Οργανισμού μας παραμένουν ανοιχτές για την Ιωάννα και την Ισαβέλλα, που μας δίνουν κίνητρο να συνεχίσουμε κι ελπίδα για ένα πιο φωτεινό μέλλον.

 

Dear Joanna and Isabel we thank you, from the bottom of our heart!