Δεν είναι αυτονόητο ότι αυτό το καλοκαίρι θα υπάρχει αίμα για κάθε άνθρωπο που το χρειάζεται
Πριν φύγετε για τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις, κάντε μια πράξη που μπορεί να σώσει ζωές.
Για χιλιάδες ανθρώπους που δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη, η ανάγκη για αίμα δεν σταματά το καλοκαίρι. Το αίμα δεν μπορεί να παραχθεί ούτε να αντικατασταθεί. Μπορεί μόνο να προσφερθεί.
Μία μονάδα αίματος μπορεί να σώσει έως και τρεις ζωές.
Με την εγγραφή σας στη Λίστα Εθελοντών Αιμοδοτών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», γίνεστε μέρος μιας μεγάλης αλυσίδας προσφοράς και αλληλεγγύης. Όταν προκύψει ανάγκη για αίμα, θα ενημερώνεστε και, εφόσον μπορείτε και επιθυμείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να βοηθήσετε.
Η εθελοντική αιμοδοσία διαρκεί λίγα μόνο λεπτά. Για έναν άνθρωπο και την οικογένειά του, όμως, η αξία της μπορεί να είναι ανεκτίμητη.
Λίγο πριν από τις καλοκαιρινές σας διακοπές, εγγραφείτε στη Λίστα Εθελοντών Αιμοδοτών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Γιατί δεν είναι αυτονόητο ότι, όταν ένας άνθρωπος χρειαστεί αίμα, αυτό θα είναι διαθέσιμο.
Μπορεί όμως να γίνει.
Γίνετε Εθελοντής Αιμοδότης.
Χαρίστε ελπίδα. Χαρίστε ζωή.
Σας ευχόμαστε ένα όμορφο, ξέγνοιαστο και ασφαλές καλοκαίρι!
Εγγραφή στη Λίστα Εθελοντών Αιμοδοτών
https://forms.cloud.microsoft/e/TqSDy1n9S6
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο:
11040 (αστική χρέωση)