Χριστουγεννιάτικο Smile Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

26 Νοεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 26 Νοεμβρίου 2021

 

Χριστουγεννιάτικο Smile Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

 

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο φετινό Χριστουγεννιάτικο Smile Bazaar, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 22 Δεκεμβρίου 2021, με δωρεάν είσοδο στους χώρους του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Γαρυττού 80, Αγία Παρασκευή, 5ος όροφος (πλησίον μετρό Αγ. Παρασκευής).

 

Στο Bazaar θα βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές (-80%!) μία τεράστια συλλογή από μοναδικά επώνυμα ρούχα, υπέροχα brands σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, παιχνίδια, καλλυντικά και χριστουγεννιάτικα είδη.

 

Καθημερινά το bazaar θα λειτουργεί από τις 9:00π.μ. έως τις 8:00μ.μ. και το Σαββατοκύριακο από τις 11:00π.μ. έως τις 8:00μ.μ.

 

Kαι μην ξεχνάτε: όλα τα έσοδα από το Smile Bazaar θα ενισχύσουν το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δίπλα σε κάθε παιδί και την οικογένειά του που βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο.

 

☛ Για την είσοδο στο bazaar είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, αρνητικού rapid test 48 ωρών ή νόσησης των τελευεταίων 6 μηνών καθώς και αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης.
☛ Η χρήση μάσκας κατά την επίσκεψη στο Bazaar θα είναι υποχρεωτική.
☛ Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας


Πατήστε στο παρακάτω link για να λάβετε οδηγίες κατεύθυνσης προς τον χώρο του bazaar: https://goo.gl/maps/kxgsk25zxnpnAPVB9


Περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Γραφείο Τύπου
Τηλ. 11040
press@hamogelo.gr