Χριστουγεννιάτικα δώρα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

22 Νοεμβρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 22 Νοεμβρίου 2021

 

Χριστουγεννιάτικα δώρα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/

 

Ένα Χαμόγελο για κάθε Παιδί δεν είναι μόνο Ευχή, είναι Πράξη.

 

Τα Xριστουγεννιάτικά τους δώρα μέσα από το e-shop του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν και φέτος τα Χριστούγεννα ιδιώτες και εταιρίες, βιώνοντας έτσι το αληθινό νόημα των γιορτών, που δεν είναι άλλο από την αξία της προσφοράς.


Καλούμε όλους τους παλιούς και νέους φίλους του Οργανισμού να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή αποκτώντας Χριστουγεννιάτικα είδη μέσα από το e-shop, τα bazaar και τους χώρους του Οργανισμού.


Η φετινή Χριστουγεννιάτικη συλλογή περιλαμβάνει χειροποίητα γούρια, γιορτινά σετ δώρων, σε καλαίσθητες χάρτινες συσκευασίες, μπρελόκ, στολίδια, ημερολόγια, φυσικές και ηλεκτρονικές κάρτες, βραχιολάκια, κεριά, παιχνίδια και άλλα χρήσιμα δώρα.


Ωστόσο, όλα τα παραπάνω είδη, δεν θα ήταν εφικτό να δημιουργηθούν, χωρίς την ανεκτίμητη και καθοριστική  συμβολή των πολύτιμων εθελοντών μας, οι οποίοι με ανιδιοτελή προσπάθεια και ειλικρινή  αγάπη για τα παιδιά, στηρίζουν, και φέτος τα Χριστούγεννα, τον Οργανισμό μέσα από την ενεργή συμμετοχή τους στο Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήρι.


Επισκεφτείτε μας στο  https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/ και πραγματοποιήστε τις γιορτινές σας αγορές σας, με ευκολία και ασφάλεια, μέσα από το e-shop, με τη δυνατότητα παράδοσης στο χώρο σας. Αναφορικά με τις ημερομηνίες και τους χώρους διεξαγωγής των bazaar ενημερωθείτε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και την ιστοσελίδα του Οργανισμού.


Με τους παραπάνω τρόπους θα στηρίξετε και φέτος τις εξειδικευμένες και ολιστικές δράσεις του Οργανισμού, ο οποίος πάντα με την πολύτιμη συμβολή επιχειρήσεων, ιδιωτών,  φορέων, εθελοντών και εργαζομένων, καταφέρνει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα Βίας, κάθε παιδί με πρόβλημα Υγείας, κάθε παιδί που εξαφανίζεται, κάθε παιδί που βρίσκεται ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση Φτώχειας.


Μόνο το Α’ εξάμηνο του 2022 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στήριξε, εξατομικευμένα και ολιστικά, 38.710 παιδιά και τις οικογένειές τους.


Και αυτά τα Χριστούγεννα, «αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε*».


*Απόσπασμα από το ημερολόγιο του 10χρονου Ανδρέα Γιαννόπουλου, ιδρυτή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Τηλ. 11040 (αστική χρέωση) & 210 3306140
eshop@hamogelo.gr