Έλα στο bazaar στο Μετρό Συντάγματος για να κάνουμε την Ευχή Πράξη!

13 Νοεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 13 Νοεμβρίου 2023

«Ένα Χαμόγελο για Κάθε Παιδί»

Έλα στο bazaar στο Μετρό Συντάγματος για να κάνουμε την Ευχή Πράξη!

Με το μήνυμα «Ένα Χαμόγελο για Κάθε Παιδί - Κάνουμε την Ευχή Πράξη»
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Μετρό Συντάγματος, από την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, 09:00 το πρωί έως 09:00 το βράδυ.

Επιλέγοντας τα Χριστουγεννιάτικά σας δώρα, όπως γούρια και στολίδια σε κομψές συσκευασίες, πρωτότυπες κατασκευές, παιχνίδια, βιβλία, είδη σπιτιού και γραφείου, είδη ένδυσης και αξεσουάρ κ.ά- από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», συμμετέχετε και εσείς άμεσα και έμπρακτα στην υποστήριξη που παρέχει ο Οργανισμός σε χιλιάδες παιδιά, και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη.

Ειδικότερα φέτος προσπαθούμε όλοι μαζί να καλύψουμε μία από τις πιο βασικές ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουμε με τόση αγάπη και φροντίδα στα Σπίτια μας, τη θέρμανση.

Χριστουγεννιάτικα Βazaars πραγματοποιούνται σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα. Οι χώροι και οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού: https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/

Επισκεφτείτε το e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί από καρδιάς τους πολύτιμους εθελοντές του για την ανιδιοτελή προσφορά και συμμετοχή τους και τις επιχειρήσεις:

AELIS Oven Baked Dog Food 

ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ Εργοστάσιο Ζαχαροπλαστικής

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΑΦΟΙ ΠΕΛΕΧΑ 

ΧΩΡΟΜΙΔΗΣ Γεωπονικές Επιχειρήσεις 

Για περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Γραφείο Τύπου
Τηλ. 11040 (αστική χρεώση)
press@hamogelo.gr