Έλα στο Πασχαλινό bazaar στο Μετρό Συντάγματος για να χαρίσουμε Χαμόγελα!

28 Μαρτίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 28 Μαρτίου 2024

«Μια Λαμπάδα… ένα Χαμόγελο»

Έλα στο Πασχαλινό bazaar στο Μετρό Συντάγματος για να χαρίσουμε Χαμόγελα!

Με το μήνυμα «Μια Λαμπάδα… ένα Χαμόγελο» «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί στο Πασχαλινό Bazaar στο Μετρό Συντάγματος, από την Πέμπτη 04 Απριλίου έως και το Σάββατο 6 Απριλίου, 09:00π.μ. το πρωί έως 09:00μ.μ. το βράδυ.

Στο bazaar θα βρείτε Πασχαλινά είδη,  λαμπάδες, σοκολατένια και πήλινα αβγά, όπως και πολυάριθμες ιδέες για πρωτότυπα δώρα από τη μόνιμη συλλογή του Οργανισμού, που φέρουν τα εικαστικά του (γυάλινα είδη, είδη γραφείου και παιδικά), αλλά και είδη ένδυσης, αξεσουάρ και κοσμήματα, είδη σπιτιού και γραφείου, παιχνίδια, παιδικά είδη και  βιβλία.

Με τον τρόπο αυτόν συμμετέχετε και εσείς άμεσα και έμπρακτα στην υποστήριξη που παρέχει ο Οργανισμός σε χιλιάδες παιδιά, και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη.

Πασχαλινά Βazaars πραγματοποιούνται σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα. Οι χώροι και οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού: https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/

Για τις ηλεκτρονικές σας αγορές επισκεφτείτε το
e-shop
https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί από καρδιάς τους πολύτιμους εθελοντές του για την ανιδιοτελή προσφορά και συμμετοχή τους και τις επιχειρήσεις:

Για περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Γραφείο Τύπου
Τηλ. 11040 (αστική χρεώση)
press@hamogelo.gr