Οι εκθέτες της Artozyma και η ΔΕΘ – HELEXPO ένωσαν τις δυνάμεις τους για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

29 Φεβρουαρίου 2024

Με θετικό κοινωνικό πρόσημο ολοκληρώθηκε η έκθεση Artozyma της ΔΕΘ – Helexpo, καθώς τόσο η διοργάνωση, όσο και οι εκθέτες, αναγνωρίζοντας τις συνθήκες φτώχειας στις οποίες ζει μεγάλο ποσοστό των συνανθρώπων μας και τις οδυνηρές επιπτώσεις που επιφέρει αυτή η κατάσταση σε χιλιάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα, ανταποκρίθηκαν άμεσα σε κάλεσμα του Οργανισμού για υποστήριξη. 

Συγκεκριμένα, μετά το πέρας της έκθεσης οι συμμετέχουσες εταιρείες, επιδεικνύοντας συγκινητική γενναιοδωρία, προσέφεραν στον Οργανισμό τρόφιμα, είδη αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, προκειμένου να διατεθούν σε παιδιά και οικογένειες με προβλήματα διαβίωσης. Σε μία περίοδο που το κόστος διαβίωσης έχει γιγαντωθεί και η ευημερία των παιδιών απειλείται από τις συνθήκες στις οποίες διαβιούν, η εν λόγω ενέργεια συμβάλλει ουσιαστικά στις προσπάθειες του Οργανισμού να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες βασικές τους ανάγκες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΔΕΘ – Helexpo υποστηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ενισχύει τις ενέργειες που υλοποιεί, καθώς τα προηγούμενα έτη η συμβολή των εκθετών αντίστοιχων εκθέσεων ήταν τεράστια, και με τις ποσότητες τροφίμων και ειδών που δώρισαν στον Οργανισμό υποστηρίχθηκαν χιλιάδες παιδιά και οι οικογένειές τους, τα παιδιά που μεγαλώνουν σε Σπίτια του Οργανισμού, αλλά και φορείς της πόλης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εκπροσωπώντας τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους που ζουν στην Ελλάδα και βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας, απευθύνεται σε κάθε πολίτη, φορέα και εταιρεία, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα τρόφιμα και είδη, ενώ μόνο το έτος 2023, με την υποστήριξη της κοινωνίας κάλυψε ολιστικά τις ανάγκες 16.573 παιδιών και των οικογενειών τους με προβλήματα διαβίωσης. 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά τους εκθέτες της Artozyma για τη συμμετοχή τους σε αυτή την προσπάθεια και τη ΔΕΘ-Helexpo, η οποία διαχρονικά και συστηματικά στηρίζει πολύπλευρα το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού!