Αυτό το καλοκαίρι το Εpsilon Tv στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

11 Ιουλίου 2018

Αυτό το καλοκαίρι το Εpsilon Tv στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Με το μήνυμα: «Αυτό το καλοκαίρι να γίνουμε ένα κύμα δροσιάς για τα παιδιά του Χαμόγελου του Παιδιού», το Εpsilon Tv στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και καλεί όλους πριν φύγουν διακοπές, να στηρίξουν τις πολύτιμες υπηρεσίες του Οργανισμού για κάθε παιδί, στέλνοντας ένα SMS ή κάνοντας μία κλήση στο 19810*.

Κάθε καλοκαίρι είναι εξαιρετικά δύσκολο για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αφού οι ανάγκες των παιδιών δεν παύουν, ενώ ταυτόχρονα οι πόροι μειώνονται. Την καλοκαιρινή περίοδο οι επιχειρήσεις, χορηγοί του Οργανισμού, κλείνουν ή υπολειτουργούν, ενώ την ίδια ώρα, οι ιδιώτες υποστηρικτές φεύγουν για διακοπές.

Όλες, όμως, οι υπηρεσίες του Οργανισμού λειτουργούν κανονικά και παραμένουν ενεργές στην υπηρεσία του κάθε παιδιού και οικογένειας, πανελλαδικά, καθημερινά, όλο το 24ωρο. Οι ανάγκες των παιδιών παραμένουν οι ίδιες και τα περιστατικά που χρήζουν άμεσης επέμβασης δεν παύουν. Αντιθέτως τα αιτήματα για υποστήριξη αυξάνονται.

Τα 14 Σπίτια που μεγαλώνουν με φροντίδα περισσότερα από 300 παιδιά θύματα κακοποίησης λειτουργούν όλο το χρόνο. Το Amber Alert Hellas και όλες οι υπηρεσίες για τον εντοπισμό παιδιών που έχουν εξαφανιστεί, τα ασθενοφόρα εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά και τα 13 Κέντρα Στήριξης για παιδιά και οικογένειες με προβλήματα διαβίωσης, είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που παραμένουν ενεργές 24 ώρες την ημέρα.

Η Γραμμή SOS 1056, η Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000, η Ευρωπαϊκή Γραμμή Υποστήριξης Παιδιών 116111, η επιτόπια παρέμβαση ώστε να βρεθεί σε ασφαλές περιβάλλον κάθε παιδί που διατρέχει άμεσο κίνδυνο, είναι ακόμα κάποιες πολύ σημαντικές υπηρεσίες που χρειάζονται την υποστήριξη όλων.

(*χρέωση κλήσης: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού - χρέωση SMS: 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 8% ή 20% βάσει λογαριασμού)