ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΣΑΜΠΙΚΑΣ Δ. , ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ- ΝΕΚΤΑΡΙΑΣ Κ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ Φ.

30 Μαίου 2024

Θεσσαλονίκη, 30 Μαΐου 2024

 

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΣΑΜΠΙΚΑΣ Δ. 14 ΕΤΩΝ, ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ- ΝΕΚΤΑΡΙΑΣ Κ. 12 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ Φ. 12 ΕΤΩΝ

 

Η περιπέτεια των ανήλικων κοριτσιών, Τσαμπίκα Δ. 14 ετών, Παναγιώτα-Νεκταρία Κ. 12 ετών και Βικτωρία Φ. 12 ετών, έληξε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που τις αναζητούσαν. Οι ανήλικες βρέθηκαν από τις Αρχές στην περιοχή της Ιαλυσού.

Η Τσαμπίκα Δ. 14 ετών, η Παναγιώτα-Νεκταρία Κ. 12 ετών και η Βικτωρία Φ. 12 ετών εξαφανίστηκαν στις 28/05/2024 από χώρο φιλοξενίας στην Ρόδο. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε στις 29/05/24 και κατόπιν εισαγγελικής εντολής προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των τριών κοριτσιών.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στις ανήλικες για οτιδήποτε άλλο χρειαστούν.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης «Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116000» e mail: 116000@hamogelo.gr