ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΥΠΑΛΔΟΥ ΣΥΛΒΙΑΣ-ΣΤΑΜΑΤΙΑΣ, 51 ΕΤΩΝ

06 June 2024

Πάτρα, 6 Ιουνίου 2024

 

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΥΠΑΛΔΟΥ ΣΥΛΒΙΑΣ-ΣΤΑΜΑΤΙΑΣ, 51 ΕΤΩΝ

Η περιπέτεια της Τυπάλδου Σύλβιας-Σταματίας, 51 ετών, έληξε, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Να θυμίσουμε ότι η Τυπάλδου Σύλβια Σταματία είχε εξαφανιστεί στις 20/05/2024 από την περιοχή της Αθήνας. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της και στις 28/05/2024 προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς συνέτρεχαν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Τυπάλδου Σύλβια Σταματία και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

«Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017» e mail: 1017@hamogelo.gr https://www.hamogelo.gr/gr/el/eksafanismena-paidia:missing-alert-hellas/