ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ MΠΙΜΠΙ ΑΜΙΝΑ (ον.) ΣΑΧΑΜΠ ΖΑΝΤΑ (επ.), 14 ΕΤΩΝ #MISSING ALERT

22 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 22 Σεπτεμβρίου 2020

 

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ MΠΙΜΠΙ ΑΜΙΝΑ (ον.) ΣΑΧΑΜΠ ΖΑΝΤΑ (επ.), 14 ΕΤΩΝ #MISSING ALERT

 

Η περιπέτεια της Μπίμπι Αμίνα (ον.) Σαχάμπ Ζαντά (επ.), 14 ετών, έληξε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί στις 12/09/2020 από την περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα στην Αθήνα. Η Μπίμπι Αμίνα (ον.) Σαχάμπ Ζαντά (επ.), 14 ετών βρέθηκε στην περιοχή της Αθήνας και είναι καλά στην υγεία της.


«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Μπίμπι Αμίνα (ον.) Σαχάμπ Ζαντά (επ.), 14 ετών και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

 

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

 

Μάθετε περισσότερα για το Missing Alert Hellas: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eksafanismena-paidia:missing-alert-hellas/

 

Περισσότερες πληροφορίες:
Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλεσης
«Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116000»
e mail: 116000@hamogelo.gr