ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Κ., 13 ΕΤΩΝ

20 Μαίου 2024

Αθήνα, 20 Μαΐου 2024

 

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Κ., 13 ΕΤΩΝ

 

Η Αναστασία Κ., 13 ετών, βρέθηκε σήμερα, 20/05/2024, και είναι καλά στην υγεία της. Η υπόθεση διερευνάται από την αστυνομία και έχει συλληφθεί άτομο το οποίο εμπλέκεται στην εξαφάνισή της.

Η ανήλικη είχε εξαφανιστεί στις 16/05/24 από τα Γλυκά Νερά, Αττικής. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης και είχε προχωρήσει στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Αναστασία Κ. και στην οικογένεια της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστούν.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης «Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116000» e mail: 116000@hamogelo.gr