ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΦΟΥΣΤΕΡΗ, 53 ΕΤΩΝ

15 June 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Αθήνα , 15 Ιουνίου 2024

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΦΟΥΣΤΕΡΗ, 53 ΕΤΩΝ

Η περιπέτεια της Αικατερίνης Φουστέρη, 53 ετών, έληξε σήμερα, 15/06/2024, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Αικατερίνη Φουστέρη βρέθηκε στην περιοχή του Αλίμου με τη βοήθεια της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αττικής. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert σήμερα, 15/06/2024.

Η κινητοποίηση για τον εντοπισμό της Αικατερίνης Φουστέρη ήταν μεγάλη, καθώς εκτός από όλους τους συνεργαζόμενους φορείς που δημοσιοποίησαν τα στοιχεία της, κινητοποιήθηκαν επιπλέον η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Συλλόγου μας σε συνεργασία με την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων «Ο.ΔΙ.Κ», και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής για να συνδράμουν στις προσπάθειες αναζήτησης της ενήλικης.

Η Αικατερίνη Φουστέρη είναι πλέον σε ασφαλές περιβάλλον μετά την άμεση κινητοποίηση. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Αικατερίνη Φουστέρη και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

«Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017»

e mail: 1017@hamogelo.gr

 https://www.hamogelo.gr/gr/el/eksafanismena-paidia:missing-alert-hellas/