Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ZARO’S φροντίζει για τα παιδιά με προβλήματα υγείας στην Κρήτη!

21 June 2024

Ευχαριστούμε ολόθερμα την εταιρία «ΖΑΡΟΣ ΑΕ» για την έμπρακτη υποστήριξή της στο Κέντρο Υγείας που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και στην προσπάθεια που καταβάλλει να παρέχει ισότιμη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας για κάθε παιδί και την οικογένειά του.

Η εταιρία ΖΑΡΟΣ ΑΕ ευαισθητοποιημένη σε θέματα παιδικής προστασίας αλλά και με έντονο αίσθημα της προσφοράς, επέλεξε, για άλλη μια φορά να στηρίξει τον Οργανισμό, καλύπτοντας αυτή τη φορά τα λειτουργικά έξοδα της Κινητής Ιατρικής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νεογνών και Παίδων του Ηρακλείου Κρήτης*.

Στέκεται στο πλευρό των παιδιών με προβλήματα υγείας προσφέροντας 10.000€, και καλύπτοντας με τον τρόπο αυτό τα μεγάλα και δαπανηρά έξοδα του πολύτιμου αυτού εργαλείου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η προσφορά αυτή εξασφάλισε, τη συνέχιση εξειδικευμένης κάλυψης των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών των παιδιών με προβλήματα υγείας, με τους πιστοποιημένους διασώστες του «Χαμόγελου», και είναι ιδιαίτερα πολύτιμη καθώς η Κινητή Ιατρική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών και Παίδων έχει καλύψει, ενδεικτικά, πάνω από 7000 διακομιδές από το 2017 έως σήμερα.

*Η ενέργεια ισχύει έως 30/09/2024