8ο Παιδικό Φεστιβάλ Μουσικής Χορού & Παιχνιδιού στο Ρέθυμνο

23 Ιουλίου 2019

"Ας Παίξουμε για το Χαμόγελο” Κυριακή 4 & Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019 στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου!

Για 8η συνεχόμενη χρονιά στην πόλη του Ρεθύμνου, η καθιερωμένη πια γιορτή χαράς που βασίζεται στον Εθελοντισμό και την Προσφορά!

Και φέτος, οι “Ανεμόμυαλοι club”, πιστοί στο κοινωνικά υπεύθυνο έργο τους, με την Εθελοντική συμμετοχή και τις Προσφορές των επιχειρήσεων του Ρεθύμνου, στηρίζουν Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child, διαθέτοντας εξολοκλήρου τα έσοδα της εκδήλωσης στον Οργανισμό.

Ο Δημοτικός Κήπος Ρεθύμνου θα μεταμορφωθεί, για μια ακόμα φορά, σε έναν πολυχώρο με παιχνίδια, εικαστικά δρώμενα, magic show και συναυλίες!

Η στήριξη των συμπολιτών του Ρεθύμνου, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε, και την τεράστια ευθύνη να προσφέρουμε χαρά και διασκέδαση στους χιλιάδες επισκέπτες που μας τιμούν με την παρουσία τους.

Η σταθερή υποστήριξη των επιχειρήσεων και των ιδιωτών, κάθε χρόνο, είναι συγκινητική!
Οι εθελοντές της εκδήλωσης, που δίνουν την ψυχή τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με μόνη ανταμοιβή τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων! Τα χαμόγελα των παιδιών, είναι η δική μας ηθική ικανοποίηση και η ατράνταχτη απόδειξη ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να το δείτε εδώ