Η «Εθνική Γραμμή για τα Παιδιά S.O.S. 1056» εγκαινιάζει τη Διαδικτυακή Σχολή Γονέων «Τα παιδιά αντιμέτωπα με τις προκλήσεις του Σήμερα» με στόχο να καθοδηγήσει τους Γονείς

21 Νοεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 21 Νοεμβρίου 2023

Η «Εθνική Γραμμή για τα Παιδιά S.O.S. 1056»  εγκαινιάζει τη Διαδικτυακή Σχολή Γονέων «Τα παιδιά αντιμέτωπα με τις προκλήσεις του Σήμερα» με στόχο να καθοδηγήσει τους Γονείς

Η «Εθνική Γραμμή για τα Παιδιά S.O.S. 1056» σας προσκαλεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Διαδικτυακή Σχολή Γονέων, με θέμα «Τα παιδιά αντιμέτωπα με τις προκλήσεις του Σήμερα». Οι φετινές μας συναντήσεις έχουν ως στόχο την ανάδειξη των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι έφηβοι της σύγχρονης εποχής.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Εθνικής Γραμμής για τα Παιδιά S.O.S. 1056 και περιλαμβάνει μια σειρά εργαστηρίων και σεμιναρίων, που καλύπτουν διάφορα θέματα που αφορούν και δυσκολεύουν τα παιδιά, όπως ο σχολικός εκφοβισμός, οι κινδύνους του διαδικτύου και άλλες προκλήσεις που βιώνουν καθημερινά τα παιδιά του σήμερα.

Μέσα από τις συναντήσεις αυτές, θα δοθεί η δυνατότητα στους γονείς να

  • Γνωρίσουν κάποια από τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στη ζωή των παιδιών τους
  • Ενημερωθούν για τους τρόπους αντιμετώπισης τους

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 07/12/2023 και ώρα 19:00μμ, κατά την οποία θα καλωσορίσουμε τα μέλη της Διαδικτυακής Σχολής Γονέων και θα συζητήσουμε για τους φετινούς μας στόχους.

Οι μελλοντικές συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε 1η Πέμπτη του μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον επιστημονικά υπεύθυνο του προγράμματος, κύριο Σταύρο Γιαννούλη, ψυχολόγο, στο sos1056@hamogelo.gr ή στη Γραμμή 1056.

Για εγγραφές πατήστε ΕΔΩhttps://forms.office.com/e/RgXsJLjJHV