Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα - Eshop


Έτος Ίδρυσης:
2009

Διεύθυνση:
Γαρυττού 80, Αγία Παρασκευή, 15343
Τηλέφωνο:
11040
Φαξ:
210-3843038

Δείτε Οδηγίες

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δημιουργήθηκε τα τελευταία τρία χρόνια,

Η επιβίωση του Οργανισμού μας εξαρτάται αποκλειστικά από τη δική σας συμμετοχή. Άλλωστε εδώ και 15 χρόνια, ο απλός κόσμος είναι αυτός που στηρίζει το καθημερινό μας έργο για τα παιδιά. Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε μια συλλογή από μπομπονιέρες-προσκλητήρια γάμου και βάφτισης, λευκά είδη, σχολικά είδη, χριστουγεννιάτικες κάρτες και είδη ένδυσης.

  • Μπομπονιέρες-προσκλητήρια γάμου και βάφτισης, σε ποικιλία σχεδίων
  • Λευκά είδη: Σεντόνια παιδικά, σεντόνια be-be, παπλώματα, μπουρνούζια, πετσέτες προσώπου και μπάνιου.
  • Σχολικά είδη: Τετράδια μονόχρωμα και παιδικά σχέδια, σπιράλ 2θεμάτων & 3θεμάτων, Μπλοκ ιχνογραφίας, Μπλοκ ακουαρέλας, Φάκελοι με λάστιχο, Σετ μπλοκ ιχνογραφίας + μαρκαδόροι ή ξυλοχρώματα.
  • Χριστουγεννιάτικες κάρτες.
  • Είδη Ένδυσης: Καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα μπλουζάκια παιδικά και ενηλίκων

Αγοράζοντας ΕΙΔΗ του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στηρίζετε την προσπάθεια μας να ανταπεξέλθουμε στον καθημερινό αγώνα των προβλημάτων των παιδιών.

Παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο και ζητούν τη στοργή και τη ζεστασιά που έχουν στερηθεί, γονείς που αγωνιούν για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το παιδί τους, παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο και χρειάζονται αίμα, επιζητούν τη συνεχή υποστήριξη ανθρώπων του Οργανισμού μας που βρίσκονται πάντα στο πλευρό τους.

Θα θέλαμε λοιπόν, στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας για την οικονομική ενίσχυση του έργου μας, να ζητήσουμε την έμπρακτη συμμετοχή σας. Είμαστε σίγουροι ότι θα σταθείτε πλάι μας έτσι ώστε να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε στα γραφεία μας ή να δείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να δείτε τα είδη μας και τις τιμές.