Ηλεκτρονική Πρόσκληση για Πάρτι

Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη η δημιουργία και η παράδοση προσκλήσεων για το παιδικό πάρτι που διοργανώνετε. Ο τόπος, η ημερομηνία διεξαγωγής του πάρτι συμπληρώνονται από το δημιουργικό τμήμα του οργανισμού και εσείς παραλαμβάνετε, στο μέιλ σας την έτοιμη πρόσκληση. Με την αποστολή της πρόσκλησης στους αποδέκτες της, μοιράζετε παράλληλα, χαμόγελα στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός. Στείλτε μας το λεκτικό που επιθυμείτε στο eshop@hamogelo.gr  ή σημειώστε το στα σχόλια της παραγγελίας σας για να το συμπληρώσουμε και θα λάβετε την πρόσκλησή σας στο email σας.


Η κάρτα διατίθεται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή και αποστέλλεται με email στο mail που θα μας υποδείξετε.

 

Εσείς, με τη σειρά σας, μπορείτε να στείλετε την κάρτα με email είτε αποθηκεύοντας τη φωτογραφία και στέλνοντάς τη, μέσω μηνύματος, είτε εκτυπώστε  και χαρίστε την!


Ως τρόπο πληρωμής θα πρέπει να επιλέξετε ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ.


Προσοχή:

Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε μόνο την κάρτα από το eshop μας, θα πρέπει  στον  τρόπο παραλαβής να επιλέξτε  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ για να μη χρεωθείτε έξοδα αποστολής αφού η κάρτα σας θα σταλεί με email.


Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε και άλλα είδη θα πρέπει να επιλέξετε ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΕΛΤΑ και τρόπο πληρωμής Πιστωτική κάρτα ή Τραπεζική κατάθεση.

 

Κωδικός: ΗΠΠΑ-0003

7.00€/Τμχ.