ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ RAHMAT-GUL (ΟΝ.) MERALIKHEL (ΕΠ.), 17 ΕΤΩΝ #MissingAlert

02 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη, 31 Δεκεμβρίου 2018

 

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ RAHMAT-GUL(ΟΝ.) MERALIKHEL(ΕΠ.), 17 ΕΤΩΝ

#MissingAlert

 

Στις 27/12/2018 και ώρα 14:00, εξαφανίστηκε από τη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων στην Καστοριά, Ξενοδοχείο «ΔΕΔΗΣ», ο Ραχμάτ-Γκιούλ (ον.) Μεραλικέλ (επ.), 17 ετών, αφγανικής καταγωγής. Για την εν λόγω εξαφάνιση, ενημερωθήκαμε σήμερα, 31/12/2018 βραδινές ώρες, όταν και λάβαμε τα απαραίτητα στοιχεία του παιδιού, προκειμένου να προβούμε στη δημοσιοποίησή τους. Ο Ραχμάτ-Γκιούλ Μεραλικέλ έχει ύψος 1,70 μ., είναι κανονικού βάρους, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Ο Ραχμάτ-Γκιούλ Μεραλικέλ όταν εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μπουφάν, μπορντό φούτερ, τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.


Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του Ραχμάτ-Γκιούλ Μεραλικέλ πραγματοποιείται κατόπιν εντολής της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Καστοριάς. Τα στοιχεία του Ραχμάτ-Γκιούλ Μεραλικέλ προκύπτουν κατά δήλωση του ίδιου.


Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.


Παρακαλείσθε για τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπου.


Σε ενδεχόμενη εύρεση του Ραχμάτ-Γκιούλ Μεραλικέλ θα ενημερωθείτε σχετικά με νέο Δελτίο Τύπου, ώστε να αφαιρεθούν άμεσα οι αφίσες από όπου έχουν αναρτηθεί.


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνει στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργάζεται επίσης με τα Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εύρεσή τους.


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρέχει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του σε ΚΑΘΕ παιδί που εξαφανίζεται στην Ελλάδα με την ίδια ένταση και μεθοδικότητα με στόχο ΠΑΝΤΑ τον εντοπισμό και την επιστροφή κάθε παιδιού θύματος εξαφάνισης σε ασφαλές περιβάλλον.


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων.

 

Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

 

Περισσότερες πληροφορίες:
Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά                                    

«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000»
e mail: 116000@hamogelo.gr