Το πρωτότυπο και βιωματικό παιχνίδι που ετοίμασε η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε για τα παιδιά μας!

19 Απριλίου 2017

Ένα όμορφο και εκπαιδευτικό κάλεσμα δέχθηκαν από την εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. τα παιδιά μας που μεγαλώνουν στο σπίτι του Φοίνικα στη Θεσσαλονίκη. Την Τρίτη 11 Απριλίου τα παιδιά επισκέφθηκαν κατάστημα της εταιρείας στην Καλαμαριά για τις προσωπικές πασχαλινές τους αγορές και γέμισαν το κατάστημα με παιδικά χαμόγελα!

Τα παιδιά τα υποδέχθηκαν και τα εξυπηρέτησαν οι άνθρωποι της εταιρείας, οι οποίοι τους παρέδωσαν από μία δωροεπιταγή των 30 ευρώ, την οποία είχαν τη δυνατότητα να διαχειριστούν μόνα τους μέσα στο κατάστημα, αλλά και μια αριθμομηχανή για να υπολογίσουν τις αγορές τους. Έκαναν βόλτα μέσα στο κατάστημα, επέλεξαν ό,τι θεωρούσαν απαραίτητο και ήθελαν πραγματικά, ενώ παράλληλα υπολόγισαν τις αγορές τους, έτσι ώστε να μην ξεπερνούν τα 30 ευρώ, αλλά και να μην είναι κάτω από το συγκεκριμένο ποσό. Τα παιδιά έκαναν τις πασχαλινές αγορές τους, ψώνισαν παιχνίδια, γλυκά, πασχαλινά αυγά, ενώ παράλληλα απέκτησαν και μια πολύτιμη εκπαιδευτική εμπειρία για το μέλλον. Με αυτό το βιωματικό παιχνίδι τα παιδιά μπήκαν στον κόσμο των μεγάλων και είχαν τη δυνατότητα να μάθουν πώς μπορούν να διαχειριστούν σωστά τα δικά τους χρήματα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά τη διοίκηση και τους ανθρώπους της εταιρείας Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. για τη συνεχή στήριξη και προσφορά τους στα παιδιά που μεγαλώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».